Acteerles, acteerles Amsterdam

Acteerles volgen in Amsterdam. Heb je de ambitie om naar de toneelschool te gaan.  Bij Vooropleiding Theater Nederland kan je acteerles volgen en je gedegen voorbereiden voor de audities van Toneelschool. Wij zijn een organisatie waar jeugdige talenten en jongvolwassenen aan de slag kunnen met het acteervak. We hebben ruimte voor talenten die willen weten wat het acteren inhoudt, maar we geven ook intensieve workshops voor talenten die professioneel iets willen gaan doen met hun vaardigheden.

Acteerlessen op een hoog niveau

Je kunt op veel plekken acteerlessen volgen. De docenten van de Vooropleiding Theater Nederland zijn professionele acteurs die zelf werkzaam zijn als acteur in het professionele circuit of verbonden zijn aan één van de HBO toneelscholen. Wij hechten waarde aan eerlijke communicatie. De acteerworkshops kenmerken zich door een intensieve manier van werken, waardoor er in korte tijd veel ontwikkeling bij studenten plaatsvindt.

Michaja Nicolai - Toneelacademie Maastricht

Naar de Toneelschool

Heb je de wens om naar de toneelschool te gaan, dan ben je bij ons verzekerd dat je acteerles krijgt van professionele acteurs en regisseurs, die je verder helpen te ontwikkelen. Zij zijn goed op de hoogte wat er voor nodig is om door te stromen naar een toneelschool en zodoende professioneel acteur of actrice te worden. Dit biedt uiteraard geen enkele garantie dat je wordt aangenomen op een HBO Toneelschool, maar je ontwikkelt je als jonge speler zodat je optimaal je talenten kan inzetten tijdens de audities. In het verleden zijn er tientallen studenten van ons aangenomen op de toneelschool.

Acteerles in Amsterdam

Bij de Vooropleiding Theater Nederland hebben we verschillende acteerworkshops. Bekijk de website of als je meer wilt weten over de workshops en acteercursussen die we geven neem dan contact met ons. Wij leggen graag uit wat voor soort lessen je kan verwachten en of dit aansluit bij je wensen. Onze docenten zijn bevlogen professionals die graag hun kennis met je delen. In kleinschalige lesomgevingen zorgen ze ervoor dat je de persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt om goed te leren acteren.

Filmstart.nl
Scholieren bij Toneelgroep Amsterdam
Filmcastings
Filmprikbord
Audities.nl

Acteerles - Michaja Nicolai - Toneelacademie Maastricht

Acteerles – Michaja Nicolai – Toneelacademie Maastricht

Acteerles als vooropleiding voor het theater

Acteerles volgen in Amsterdam? Onze toneellessen vormen de ideale vooropleiding voor het theater. We stomen je klaar voor de verschillende HBO-toneelscholen in Nederland. We bieden trajecten aan voor talentvolle jongeren tussen de 16 en 24 jaar, die acteerles willen volgen om zich zodoende te ontwikkelen en mogelijkerwijs door te stromen naar de HBO-toneelschool.

Klaar voor acteerles die je helpt verder te ontwikkelen en van je hobby wellicht te groeien naar professionele performer en uiteindelijk je beroep ervan te maken? We vragen om een hoog niveau en de ambitie het beste uit jezelf te halen. In de toneellessen bereiden we je voor op de toneelschool, dus houd er rekening mee dat het niveau veel van je zal vragen.

Toneelles in Amsterdam

Wil je acteerlessen volgen en zoek je naar professionele begeleiding? Je krijgt de toneellessen van ervaren acteurs die zelf acteren op televisie en op het witte doek, net als in het theater. Onze docenten zijn in een zelf werkzaam op de hbo-toneelscholen of als professioneel werkzaam als acteur, waardoor je kunt rekenen op het hoge niveau dat je ook zal ervaren indien je wordt toegelaten tot één van de toneelscholen.

“De acteerlessen in Amsterdam hebben me bevestigd in mijn overtuiging dat acteren is wat ik wil. De eerste acteerles was zwaar en de moed zonk me in de schoenen, maar ik ben blij dat ik heb doorgezet. Het was de ideale vooropleiding voor het theater in Nederland.”

 

Cursus acteren

Zoek je een cursus acteren in Amsterdam? Er stromen jaarlijks gemiddeld 10 van onze studenten door naar de vier hbo-toneelscholen, meer dan bij welke andere vooropleiding dan ook. We zorgen ervoor dat je acteerlessen kunt volgen, waarmee we je helpen om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Dankzij de acteerles die je krijgt van ervaren acteurs leer je het vak kennen, zodat je hard kunt werken aan je eigen ontwikkeling. We leggen de lat bewust hoog, zodat je zelf kunt ervaren wat het van je vraagt om via de hbo-toneelscholen op het hoogste niveau te kunnen acteren en uiteindelijk in het werkveld aan de slag te kunnen.

Acteerles volgen in Amsterdam

Acteerles komen volgen in Amsterdam of benieuwd naar de verschillende workshops en cursussen? We vertellen je graag meer over het toneelschool traject van 48 lessen, die ieder 3 uur duren. We gaan intensief met je aan de slag en vragen van jou een actieve houding en een behoorlijke portie doorzettingsvermogen.

Meer weten over de acteerles ter voorbereiding op het theater in Nederland? Neem contact met ons op, dan vertellen we je er graag meer over.