Jonge Pleun acteert de hoofdrol in Tovenaar van Oz

De tien jarige jonge Pleun acteert de hoofdrol in Tovenaar van Oz. Hierdoor raken steeds meer jonge kinderen enthousiast over acteren. Dat blijkt uit aanmeldingen voor acteerlessen en de hoeveelheid aanmeldingen bij audities voor de toneelscholen ieder jaar.

lees meer..

De toneelschool resulteert in artistiek inzicht en engagement

HBO toneelscholen zorgen voor een brede opleiding, waarin alle belangrijke elementen voor acteurs centraal staan. Het gaat om het ontwikkelen van technische vaardigheden, maar ook om de artistieke ontwikkeling. De toneelschool resulteert in artistiek inzicht en engagement bij afgestudeerde acteurs. Het is de combinatie van verschillende elementen die zorgt voor een brede volwaardige opleiding.

lees meer…

Theaterscholen in Den Haag op 50 plekken open voor kinderen

De herfstvakantie is weer begonnen. Kinderen op de basisschool hebben vrij, waardoor ze bijvoorbeeld tijd hebben om naar het theater te gaan. En dat kan naast de reguliere voorstellingen in Den Haag ook tijdens het festival De Betovering waarbij ook theaterscholen in Den Haag open gaan voor het kinderen.

lees meer…

Acteerlessen voor audities: het leukste en tegelijkertijd spannendste

Acteerlessen om beter te leren acteren en specifiek acteerlessen voor audities om daar optimaal te presteren. Er zijn verschillende mogelijkheden om de kans op een succesvolle carrière in het acteervak aanzienlijk groter te maken.

lees meer…

De filmwereld verandert: van televisie en bioscoop naar online

Het aantal aanmeldingen voor de theaterschool Amsterdam en hbo-toneelscholen in Nederland is onverminderd hoog en ieder jaar zijn er duizenden jongeren die acteur willen worden en willen studeren aan één van de theaterscholen.

Naar de theaterschool in Amsterdam: vooropleiding door ervaren acteurs en HBO-docenten

Naar de theaterschool in Amsterdam en benieuwd hoe je die kunt bereiken? Er leiden meerdere wegen naar Rome, maar het zal in dit geval geen gemakkelijke worden. Er is sprake van pittige audities, waarin je zal moeten laten zien wat je waard bent en wat je in je mars hebt.

lees meer…

Acteerlessen om je acteertalent te ontwikkelen

Je start met acteerlessen om je acteertalent te ontwikkelen. Wij zorgen ervoor dat je kunt werken aan je acteervaardigheden, om het maximale uit jezelf te halen. We richten ons op talenten die naar de theaterschool willen en helpen je zodoende optimaal audities te doen voor de HBO-toneelscholen.

lees meer…

Ik wil naar de theaterschool in Amsterdam: hoe kom ik daar?

Je droomt van de theaterschool in Amsterdam, want dat is waar je dolgraag naartoe wilt. Velen jongeren zeggen, ik wil naar de theaterschool in Amsterdam, maar hoe kom je daar? Door hard te werken en meer dan je best te doen.

lees meer…

Acteren in commercials: neem een agentschap in de arm

Acteren is hard werken. Veel acteurs verdienen bij doormiddel van optredens in commercials of doormiddel van stemwerk voor commercials. Veel van de bedrijven die deze maken hebben daarvoor aanzienlijke budgetten. Het zijn agentschappen die je kunnen helpen daar op een goede manier mee te onderhandelen.

lees meer…

Hofleverancier voor de theaterscholen: tientallen studenten aangenomen

We zijn hofleverancier voor de theaterscholen in Nederland. En dat zeggen we niet zomaar, dat tonen we aan met onze cijfers. In 2017 werden er bijvoorbeeld al meer dan 10 studenten aangenomen op de meest prestigieuze theaterscholen van Nederland.

Acteerlessen op hbo-niveau voor de audities

Goede acteerlessen helpen je nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en zorgen ervoor dat je klaar bent voor een hoger niveau. Een hoger niveau, zoals op de hbo-toneelscholen op het moment dat je daar auditie wilt gaan doen. Wij zorgen ervoor dat je je optimaal kunt voorbereiden, waarmee je de kans op succes zo groot mogelijk maakt.

lees meer…

Theaterschool: welke hbo-toneelscholen zijn er?

Naar de theaterschool en benieuwd welke mogelijkheden je daarvoor hebt? We kennen in Nederland vier verschillende hbo-toneelscholen. Dat betekent dat je de keuze hebt uit vier verschillende scholen, al zal je in alle gevallen pittige audities moeten doen. Je kunt die gebruiken om te laten zien wie je bent en wat je aan talent bezit.

lees meer…

Acteerlessen volgen voor het toneel, witte doek of op televisie

Acteerlessen kun je volgen om verschillende redenen. Wil je acteerlessen volgen voor het toneel, op het witte doek of lijkt het je gaaf om te acteren op televisie? Zodra je daarvan droomt is het de moeite waard om te starten met een traject richting de hbo toneelscholen in Nederland.

lees meer …

Op de theaterschool even zijn wie je bent en niet bent

De theaterschool is een bijzondere en unieke plek. In Nederland en in de rest van de wereld. Je kan namelijk op de theaterschool even zijn wie je bent en niet bent.  Het is een van de weinige plaatsen waar je in de huid kunt kruipen van een personage die lijnrecht tegenover je staat en tegelijkertijd ook toch dicht bij jezelf.

lees meer..

Acteerlessen op de vloer: jouw persoonlijkheid staat centraal

Acteerlessen volg je op het hoogste niveau, om het maximale uit jezelf te halen. Tenminste, dat is onze overtuiging. Direct en behoorlijk confronterend, waardoor je je als een acteur of actrice kunt ontwikkelen.

lees meer…

Theaterschool: dit kun je verwachten van de audities

De theaterschool is het hoogst haalbare qua opleidingen voor acteurs en actrices. We hebben in Nederland 4 hbo-toneelscholen. Dit zijn de theaterscholen waar je een vakopleiding op niveau kunt volgen, waarmee je ervoor zorgt dat je jezelf als acteur kunt ontwikkelen.

lees meer..

Acteerlessen volgen is inspirerend en confronterend

Acteerlessen volg je om je vaardigheden te verbeteren, door er alles uit te halen wat erin zit. Tenminste, dat is onze overtuiging wanneer we aan de slag gaan. Inspirerend en soms behoorlijk confronterend, vooral wanneer je dit nog niet gewend bent. Het leidt soms tot grote uitdagingen en lastige situaties, maar altijd met het doel om jouw acteerwerk naar hogere niveaus te tillen.

lees meer…

Bereid je goed voor op audities van de theaterschool

De theaterschool is het ideale pad naar een carrière als acteur in Nederland, net als in het buitenland. Bereid je goed voor op audities van de theaterschool zodat je je kan vergroot om aangenomen te worden. Je hebt de keuze uit 4 grote hbo-toneelscholen in Nederland. Je zal bij allemaal een intensieve auditie moeten doen, waarop wij je graag goed voorbereiden.

lees meer..

Leren acteren: op het witte doek spelen hbo-geschoolde acteurs

Leren acteren om het uiteindelijk te maken tot op het witte doek in een Nederlandse of wellicht zelfs een internationale film? Als je kijkt naar het vakgebied dan zul je herkennen: het witte doek zit vol met hbo-geschoolde acteurs die zich het vak daar volledig eigen hebben gemaakt.

lees meer…

Auditie doen op de toneelschool: intensieve all-round voorbereiding

Auditie voor de toneelschool doen is waarschijnlijk één van de moeilijkste dingen dat je tot nu toe gedaan hebt. Het is belangrijk om alles te geven, zodat je een goede kans maakt om te worden aangenomen. De toneelscholen zijn niet op zoek naar de beste zangstem of de ‘technisch beste’ acteur.  Om aangenomen te worden zijn er een heleboel aspecten vereist, onder andere doorzettingsvermogen, lef en durf om jezelf open te stellen.

lees meer…