Cursus acteren

Ben jij een van de vele mensen die gegrepen zijn door het toneelspelen? Volg dan een cursus acteren bij Vooropleiding Theater Nederland. Onze cursus acteren in Amsterdam trekt jaarlijks talloze talenten uit heel Nederland en België, die bij ons les krijgen van professionele acteurs en regisseurs. Bij ons krijg je workshops waar persoonlijke en individuele aandacht voorop staat. Ontwikkeling van de student staat centraal. Onze cursus acteren is geschikt voor jongeren die zich verder willen ontwikkelen, en de ambities hebben in het acteer- of toneelvak. De cursus is inspirerend en confronterend. Mocht je niet direct de ambitie hebben om professioneel acteur te worden, maar ben je wel ambitieus op andere raakvlakken en wil je ervaren wat het betekent om les te krijgen in acteren op een professioneel niveau, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Simone Giel - Toneelschool Amsterdam

Cursus acteren in Amsterdam

Vooropleiding Theater Nederland is opgericht door toneelspelers die hun passie delen met jongeren die met het acteervak kennis willen maken en of zich verder willen ontwikkelen op het gebied acteren. Talenten die door willen stromen naar een van de 4 HBO toneelopleidingen in Nederland zijn bij ons op hun plek. Hiervoor bieden wij de mogelijkheid om de vooropleiding theater te volgen. Er stromen jaarlijks gemiddeld 10 studenten door naar de HBO opleidingen, meer dan bij welke andere vooropleiding theater in Nederland dan ook. (zie de website toneelschool aangenomen studenten).

Meer weten over onze acteerworkshops?

Op onze website zie je een uitgebreid overzicht van de verschillende acteer workshops. Zo hebben we lessen voor beginners, ervaren jongeren en ook ons toneelschool traject. Dit is een intensief traject met verschillende lessen en disciplines. Het traject behelst 74 lessen van 3 uur. Wil je meer informatie over het toneelschool traject of over een workshop acteren, neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord.

 

cursus acteren

cursus acteren – Simone Giel – Toneelschool Amsterdam