DE JONGE WOLVEN

Ieder jaar sluit het Toneelschool Traject af met de voorstelling De Jonge Wolven in Theater Oostblok Amsterdam. De studenten die deelnemen aan het Toneelschool Traject spelen een avondvullende improvisatie voorstelling onder de naam De Jonge Wolven.

DE JONGE WOLVEN speelt complete scenes op basis van improvisatie. Zonder voorbereiding krijgen spelers een scene met een geheim in het bijzijn van het publiek. Spannend en meeslepend, omdat de acteurs net zo min weten waar de scene heen gaat als u, het publiek. Twee of meer acteurs krijgen een relatie en een situatie voorgelegd. Zij beginnen direct te spelen.

De spelersgroep van DE JONGE WOLVEN bestaat in 2017 uit  Fjodor Jozefzoon, Gina van Os, Roos Ponsioen, Manouk Pluis, Tara Hetharia, Mees Hilhorst en Karel Konings. Zij zijn aangenomen op de toneelscholen Arnhem, Maastricht en Amsterdam.

DE JONGE WOLVEN is improvisatietoneel dat zich kenmerkt door de zoektocht naar waarachtigheid in een verhaal. De kwaliteit van de scene staat voorop en niet de wens van individuele acteurs om te scoren. Humor wordt niet geschuwd maar ook zeker niet direct opgezocht.

De jonge wolven 2017

DE JONGE WOLVEN 2016

 

De spelersgroep van DE JONGE WOLVEN bestond in 2016 uit

Luuk Jansen
Isabel van der Linden
Olivier Herter
Simone Giel
Ilse Geilen.

Zij zijn aangenomen op de toneelscholen Arnhem, Maastricht en Amsterdam.

 

 

De Jonge Wolven 2016