Vooropleiding Theater Nederland 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

DE JONGE WOLVEN

Ieder jaar sluit het Toneelschool Traject af met de voorstelling De Jonge Wolven in Theater Oostblok Amsterdam. De studenten die deelnemen aan het Toneelschool Traject spelen een avondvullende improvisatie voorstelling onder de naam De Jonge Wolven.

DE JONGE WOLVEN speelt complete scenes op basis van improvisatie. Zonder voorbereiding krijgen spelers een scene met een geheim in het bijzijn van het publiek. Spannend en meeslepend, omdat de acteurs net zo min weten waar de scene heen gaat als u, het publiek. Twee of meer acteurs krijgen een relatie en een situatie voorgelegd. Zij beginnen direct te spelen.

De spelersgroep van DE JONGE WOLVEN bestaat in 2018 uit  Isha Ferdinandus, Sophie Kerkhof, Eefje Paddenburg, Ziggy Knel, Lola de Langen, Guusje te Pas en Nur Dabagh.

DE JONGE WOLVEN is improvisatietoneel dat zich kenmerkt door de zoektocht naar waarachtigheid in een verhaal. De kwaliteit van de scene staat voorop en niet de wens van individuele acteurs om te scoren. Humor wordt niet geschuwd maar ook zeker niet direct opgezocht.

De jonge wolven 2018

DE JONGE WOLVEN 2017

De spelersgroep van DE JONGE WOLVEN bestond in 2017 uit Fjodor Jozefzoon, Gina van Os, Roos Ponsioen, Manouk Pluis, Tara Hetharia, Mees Hilhorst, Karel Konings

Zij zijn aangenomen op de toneelscholen Arnhem, Maastricht en Amsterdam.

De jonge wolven 2017

DE JONGE WOLVEN 2016

De spelersgroep van DE JONGE WOLVEN bestond in 2016 uit Luuk Jansen, Isabel van der Linden, Olivier Herter, Simone Giel, Ilse Geilen.

Zij zijn aangenomen op de toneelscholen Arnhem, Maastricht en Amsterdam.

De Jonge Wolven 2016