Opleiding als acteur, acteursopleiding Amsterdam

Een professionele acteursopleiding in Amsterdam. Heb je een passie voor acteren en wil je hier meer mee doen? Ben je op zoek naar een opleiding om acteur te worden waar je uitgedaagd wordt en waar je les krijgt van professionele acteurs? Kijk rond op onze website van Vooropleiding Theater Nederland. Wij bieden professionele toneellessen aan en de meest gedegen vooropleiding voor één van de vier HBO toneelopleidingen voor  jonge talenten.

Acteeropleiding

Wil je een acteursopleiding volgen dan kan je hiervoor het beste naar één van de vier HBO toneelscholen in Nederland. Je kan bij ons terecht vanaf 16 jaar. Talenten tussen 16 en 24 jaar kunnen bij ons terecht in de vooropleiding theater trajecten. Wij bieden een professionele voorbereiding tot een opleiding als acteur in Nederland. Als je de wens hebt om door te stromen naar een HBO toneelschool in Nederland ben je van harte welkom bij ons. Onze talenten worden hier ook daadwerkelijk aangenomen, meer dan welke andere vooropleidingen theater in Nederland.

opleiding acteur

Vooropleiding Theater Nederland ontwikkelt je verder als speler

Ben je een jonge speler en heb je ambities en wil je studeren aan een acteursopleiding als de HBO toneelschool? Vooropleiding Theater Nederland biedt een breed programma aan. Wil je daadwerkelijk stappen zetten op acteergebied? Wil je inzicht krijgen over wat er vereist is voor een HBO toneelopleiding en wil je als acteur verder geraken en je ontwikkelen? Kies dan voor onze avond Vooropleiding Theater of ons tussenjaar: het Toneelschool Traject. Je krijgt bij elke toneelles concrete handvatten en speloefeningen. We bieden verschillende niveaus aan in vervolgtrajecten.

Hier een aantal particuliere opleidingen tot acteur:
FAAAM
DE TRAP

Opleiding voor acteur in Amsterdam

Naast onze Vooropleiding Theater lessen in de avondblokken hebben we ook het Toneelschool Traject die overdag plaatsvindt. De lessen zijn gericht met in gedachten de ambitie om professioneel door te stromen als acteur en of performers. Je dient over een duidelijke acteerambitie op dit gebied beschikken om voor het Toneelschool Traject in aanmerking te komen. Neem gerust een keer contact met ons op. We denken met je mee over wat een logische stap zou kunnen zijn. Bij ons vind je daarnaast uitgebreide informatie over de lessen die we geven, alsmede de docenten die bij ons aan het werk zijn.

Hier de HBO Toneelopleidingen in Nederland:
ATKA Amsterdam
ARTEZ Arnhem
HKU Utrecht
Toneelacademie Maastricht