Vooropleiding Theater Nederland 020 78 555 01 mail 06 474 26 474

Toneelcursus, toneelcursussen, toneelcursus Amsterdam

Op zoek naar een goede toneelcursus in Amsterdam. Vooropleiding Theater Nederland biedt inspirerende toneelcursussen aan. Dat doen we voor ambitieuze jongeren die een acteerworkshop willen volgen en professioneel acteur willen worden.

Heb jij de ambitie om verder te geraken met acteren en wil je jezelf ontwikkelen, kijk dan op de website van Vooropleiding Theater Nederland. Wij hebben een toneelcursus voor jonge talenten die hun vaardigheden verder willen ontwikkelen. Kenmerkend aan de werkwijze van Vooropleiding Theater Nederland is de persoonlijke, directe, concrete benadering van studenten en spelopdrachten. Het karakter van deze toneelcursussen is dusdanig professioneel dat je snel een goed beeld krijgt wat professioneel acteren inhoudt en wat hiervoor nodig is.

Liliana de Vries - Toneelacademie Maastricht

Toneelcursus in Amsterdam voor gevorderden

Voor jonge acteurs en performers die al ervaring hebben is er het intensieve toneelschool traject. Jongeren die hieraan deelnemen hebben veelal van jongs af aan scholing in muziektheater, zang, dans, musical. Ben je talentvol en heb je geen ervaring, maar wel de ambitie om als professioneel acteur aan de slag te gaan dan ben je welkom.

Het Toneelschool Traject van Vooropleiding Theater Nederland

Nederland telt een 4-tal HBO opleidingen toneelschool. Aangenomen worden op een van deze opleidingen is niet eenvoudig. Voor jonge talenten die de ambitie hebben om naar de toneelschool te willen hebben wij het toneelschool traject. Het jaartraject bestaat uit lessen van acteurs en docenten die veelal zelf verbonden zijn aan één van de toneelscholen. Neem contact met ons op als je serieuze ambities hebt om naar de toneelschool te willen.

 

Toneelcursus - Liliana de Vries - Toneelacademie Maastricht